Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
All day
«
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022 – 2023

Έναρξη 07/11/2022

07/11 – 11/11: Εισαγωγή στο Περιβάλλον και την Κοινωνία των Ορεινών Περιοχών (Κωδικός μαθήματος: 6459)
Καθηγητής Δ. Καλιαμπάκος, ΣΜΜΜ
Αν. Καθηγητής Ν. Κατσουλάκος, AEN
Δρ. Σ. Γιαννακοπούλου, ΕΔΙΠ ΑΠΘ
Δρ. Γ. Παναγιωτόπουλος
Συνεπικουρούντες :
Υπ. Δρ. Α. Μπαλάσκας

14/11 – 18/11: Εισαγωγή στις Επιστήμες της Ανάπτυξης και του Περιβάλλοντος - Κτηματολόγιο και ΠΓ (Κωδικός μαθήματος : 6451)
Καθηγήτρια Ε. Δημοπούλου, ΣΑΤΜ-ΜΓ
Δρ. Β. Κώτσιος

»
 
«
Διαδικτυακές εκδηλώσεις σταδιοδρομίας για πρόσληψη αποφοίτων και τελειοφοίτων του ΕΜΠ, με συμμετοχή 27 εταιρειών

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΜΠ προγραμματίζει 27 διαδικτυακές εκδηλώσεις σταδιοδρομίας, με ισάριθμες εταιρείες, στις οποίες οι συμμετέχοντες τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του ΕΜΠ θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, να στείλουν τα Βιογραφικά τους σε όσες επιλέξουν, και στη συνέχεια να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε αυτές.

 
 
 
 
 
Εγγραφή εαρινού εξαμήνου 2022-2023

Προς τους πρωτοετείς φοιτητές της 2ης Κατευθ. Σπουδών του ΔΠΜΣ "Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών" Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές στην Β΄ (εαρινή) εκπαιδευτική περίοδο, θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακαδ. ημερολόγιο από 06/02/2023 έως και 13/02/2023. Την αίτηση εγγραφής/δήλωση μαθημάτων που επισυνάπτεται και είναι αναρτημένη και στις ιστοσελίδες του προγράμματος, θα πρέπει να την υποβάλετε εμπρόθεσμα, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση envdev@mail.ntua.gr.

»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Before 1am
1am
2am
3am
4am
5am
6am
7am
8am
9am
10am
11am
12pm
1pm
2pm
3pm
4pm
5pm
6pm
7pm
8pm
9pm
10pm
11pm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μια βαθιά βουτιά του μεταπτυχιακού «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών» στην κοινωνία του Δήμου Μετσόβου
Μια βαθιά βουτιά του μεταπτυχιακού «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών» στην κοινωνία του Δήμου Μετσόβου

Κάθε χρόνο, σταθερά τα τελευταία 15 χρόνια, «υιοθετούμε» μια ορεινή περιοχή της Ηπείρου. Όλες οι εργασίες του μεταπτυχιακού προγράμματος «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών» αλλά και των ερευνητών του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. εστιάζουν σε ένα ορεινό Δήμο, φέρνοντας νέες ολοκληρωμένες προτάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την υγιή ανάπτυξη της περιοχής. Οι προτάσεις αυτές παρουσιάζονται στους κατοίκους της περιοχής στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, «αλλάζοντας τη συζήτηση στα καφενεία της περιοχής» -όπως λέει το σύνθημά μας- και πείθοντας ότι υπάρχουν ρεαλιστικοί δρόμοι για το ξαναζωντάνεμα των ορεινών περιοχών. Πρώτο βήμα στην προσπάθεια αυτή είναι η επαφή με τους κατοίκους της περιοχής, το «ζύμωμα» του μεταπτυχιακού μας προγράμματος μαζί τους.

Feb 8 2023 - 11:15am
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παγκόσμια Hμέρα Aσφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο
Παγκόσμια Hμέρα Aσφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Aσφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μετσόβου, το ΚΔΑΠ Χρυσοβίτσας, η Εταρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας & Παρέμβασης και με την υποστήριξη του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ) του ΕΜΠ,  διοργανώνουν εκδήλωση - ομιλία τη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7:00μμ,  με θέμα: "Γονείς, Παιδιά  και Διαδίκτυο"

Feb 9 2023 - 7:00pm