Εγγραφές Πρωτοετών Μεταπτυχιακών Φοιτητών της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ «Περιβάλλον και Ανάπτυξη»

Εγγραφές Πρωτοετών Μεταπτυχιακών Φοιτητών της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών»

Σας καλωσορίζουμε στο ΔΠΜΣ του ΕΜΠ «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» και σας ευχόμαστε Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά. Για την απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην κατεύθυνση «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών» απαιτείται η παρακολούθηση και η επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) Υποχρεωτικά Μαθήματα Κορμού και στη μεταπτυχιακή (διπλωματική) εργασία. Προσφέρονται πέντε (5) μαθήματα τη χειμερινή εκπαιδευτική περίοδο, πέντε (5) την εαρινή εκπαιδευτική περίοδο και ακολουθεί το τρίτο εξάμηνο εκπόνησης της μεταπτυχιακής (διπλωματικής) εργασίας.
Η παρακολούθηση των μεταπτυχιακών μαθημάτων και η συμμετοχή στις συναφείς εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εργασίες είναι υποχρεωτική. Οι εγγραφές στην Α (χειμερινή) εκπαιδευτική περίοδο θα πραγματοποιηθούν από 30/09/2020 έως και 14/10/2020. Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Μαθημάτων, την υπογράψετε και την υποβάλετε στη Γραμματεία της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ εμπρόθεσμα με e-mail στη διεύθυνση adonta@mail.ntua.gr ή με fax στο 210772 2690. Για την εγγραφή σας απαιτείται επίσης μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας και αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου. Τη φωτογραφία θα την παραδώσετε κατά την άφιξή σας στο προσωπικό του ΜΕΚΔΕ, στο Μέτσοβο (κ. Μάριο Κοφινά). Το αντίγραφο ταυτότητας/ διαβατηρίου μπορείτε να το στείλετε μαζί με την αίτηση εγγραφής ή εναλλακτικά να το παραδώσετε κατά την άφιξή σας στο ΜΕΚΔΕ. Επίσης, οι διαμένοντες εκτός Αθηνών θα παραδώσετε στον κ. Κοφινά και τα δικαιολογητικά που σας έχουν ζητηθεί από τη Γραμματεία, τα οποία είχατε υποβάλει κατά την ηλεκτρονική σας αίτηση ή επικυρωμένα φωτοαντίγραφά τους.
Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών θα λάβετε αριθμό μητρώου μεταπτυχιακού φοιτητή, οπότε (αν δεν υπάρχει κάποια τυπική εκκρεμότητα) θα μπορείτε να υποβάλετε αιτήσεις για ακαδημαϊκή ταυτότητα, πιστοποιητικά κλπ. Σχετικές οδηγίες θα σας δοθούν περαιτέρω.
Η ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας θ’ αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΔΠΜΣ (http://environ.survey.ntua.gr/ και http://mountains.ntua.gr/), το επόμενο χρονικό διάστημα.

Date: 
Monday, October 5, 2020 - 11:00am to Wednesday, October 14, 2020 - 3:00pm