ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 2ης ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2022 – 2023

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών», για το ακαδημαϊκό έτος  2022 - 2023, αποφασίζει την επιλογή των παρακάτω (με αλφαβητική σειρά) :

1. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ

2. ΓΑΛΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ

3. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ,  ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΘ

4. ΓΟΥΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

5. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ

6. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝ. ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

7. ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΙΑΣΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΘ

8. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

9. ΣΙΩΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΘ

10.  ΣΤΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑ

11. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

12. ΧΙΣΙΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ

 

Μέχρι τις  05 Αυγούστου 2022 οι επιλεγέντες θα πρέπει να στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση envdev@mail.ntua.gr, αποδοχή της θέσης του μεταπτυχιακού φοιτητή.

Οι εγγραφές της πρώτης εκπαιδευτικής περιόδου, σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΜΠ, θα πραγματοποιηθούν 26/09/2022 – 14/10/2022.

Λεπτομέρειες των σχετικών διαδικασιών θ’ ανακοινωθούν στις ιστοσελίδες του Προγράμματος (http://environ.survey.ntua.gr/ και  http://mountains.ntua.gr/). Στη συνέχεια η Ειδική Διατµηµατική Επιτροπή θα καθορίσει τα της διαµονής των µεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ) και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους.

Αν κάποιοι από τους επιλεγέντες παραιτηθούν της θέσης του μεταπτυχιακού φοιτητή, παρακαλούμε για την άμεση τηλεφωνική και γραπτή ενημέρωση της Γραμματείας.

Η Επιτροπή εκτιμά ότι το επίπεδο των υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών», ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ευχαριστεί όλους τους υποψηφίους για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους.

 

Η Διευθύντρια του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ
«Περιβάλλον και Ανάπτυξη»

Καθηγήτρια Ε. Δημοπούλου

Date: 
Thursday, July 28, 2022 - 11:45pm