ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ 2ης ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2024 – 2025

Η Επιτροπή Προγράμματος Σπουδών του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ «Περιβάλλον και Ανάπτυξη», μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιολόγησης των υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών-τριών της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών με αντικείμενο «Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών», για το ακαδ. έτος 2024– 2025, αποφασίζει την επιλογή των παρακάτω (με αλφαβητική σειρά):

 

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΤΕΓΑΣΗ

1

ΑΥΓΕΡΟΣ ΙΩΝΑΣ

X

2

ΒΑΡΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

3

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ

X

4

ΔΑΣΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

X

5

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

X

6

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

X

7

ΚΑΖΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

8

ΚΑΤΣΑΝΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΛΗΔΑ

X

9

ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

10

ΛΙΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

X

11

ΜΑΛΙΧΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

X

12

ΜΠΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

X

13

ΝΟΥΣΙΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

 

14

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

 

15

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

16

ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

X

17

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΗΛΙΑΝΑ

X

 

Μέχρι και 31-07-2024 οι επιλεγέντες-γείσες θα πρέπει να στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση envdev@mail.ntua.gr, αποδοχή ή μη της θέσης.

Σε περίπτωση παραίτησης μεταπτ. φοιτητή-τριας μέχρι την έναρξη των εκπαιδευτικών διαδικασιών του ακαδ. έτους 2024-2025, θα κληθούν οι παρακάτω κατά σειρά επιλογής επιλαχόντες-χούσες. Σε περίπτωση παραίτησης φοιτητή-τριας που δεν του έχει χορηγηθεί δωμάτιο, επιλαχούσα είναι η κ. Μαρία Φωτιάδη :

 

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΤΕΓΑΣΗ

1

ΤΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ-ΧΡΥΣΑΝΘΗ

X

2

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-HAUTECOEUR ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

X

3

ΚΑΠΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ*

X

4

ΠΑΠΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

X

5

ΜΗΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ

X

6

ΚΑΠΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Χ

7

ΦΩΤΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ

 

*Με την αίρεση επιτυχούς ολοκλήρωσης των προπτυχιακών υποχρεώσεων και προσκόμισης σχετικής έγκυρης βεβαίωσης

Οι εγγραφές της πρώτης εκπαιδευτικής περιόδου, σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΜΠ, θα πραγματοποιηθούν 23/09/2024 – 11/10/2024. Λεπτομέρειες των σχετικών διαδικασιών θ’ ανακοινωθούν στις ιστοσελίδες του Προγράμματος.

Για την εγγραφή των τελειοφοίτων Πανεπιστημιακών Σχολών/Τμημάτων, οι οποίοι γίνονται δεκτοί με τον όρο επιτυχούς ολοκλήρωσης των προπτυχιακών υποχρεώσεών τους, η μέγιστη αποδεκτή αρνητική απόκλιση του τελικού βαθμού διπλώματος/πτυχίου από τον προσδοκώμενο βαθμό που δηλώθηκε στην αίτηση υποβολής υποψηφιότητας θα είναι 0,2 και θα πρέπει να προσκομίσουν τα ζητούμενα έγγραφα το αργότερο μέχρι τις εγγραφές της πρώτης εκπαιδευτικής περιόδου.

Η Επιτροπή εκτιμά ότι το επίπεδο των υποψηφίων μεταπτ. φοιτητών-τριών της 2ης Κατεύθυνσης Σπουδών, ήταν ιδιαίτερα υψηλό, και ενθαρρύνει όσους δεν επελέγησαν το ακαδ. έτος 2024-2025, εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, να υποβάλουν αίτηση το επόμενο ακαδ. έτος. Ευχαριστεί όλους τους υποψηφίους για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους.

 

Η Διευθύντρια του ΔΠΜΣ του ΕΜΠ

«Περιβάλλον και Ανάπτυξη»

 

Καθηγήτρια Ε. Δημοπούλου

Date: 
Monday, July 22, 2024 - 3:15pm